Lansare PME Legend- American Classic in Romania ( Afi Palace Cotroceni )

Vineri, 13 octombrie, a avut loc lansarea magazinului PME Legend American Classic, in Afi Cotroceni.

Momentan este singurul magazin din Romania, urmand probabil sa fie deschise si altele in viitorul apropiat.

Brandul PME Legend este dedicat in exclusivitate barbatilor, este un brand american de renume, inspirat in urma cu 25 de ani de povestea legendei PME legata de expeditiile legendare ale pilotilor cargo si ale avioanelor lor incredibile.

Acesti piloti- cowboy-ii cerului- sunt muncitori si cer acelasi lucru de la imbracamintea lor. Trasaturi robuste, functionalitati de lunga durata- acestea sunt elementele esentiale reproduse in stardardul de design si calitatea superioara a fiecarei colectii PME Legend.

Colectia cuprinde o varietate de produse, de la de la jeansi la jachete, la incaltaminte si accesorii, toate create in spiritul ideii de pilotaj american. Fiecare se impune prin stil si originalitate, imaginea conturata fiind cea a unui barbat impunator, confident, gata sa infrunte orice obstacol.( Sursa: Ananda Pr)

Evenimentul a fost unul pe cinste si vreau sa felicit echipa Ananda PR pentru organizare. Totodata, ii multumesc Andreei Lada pentru invitatie. E o placere sa particip la toate evenimentele la care ma invita.

Candy bar-ul a fost senzational, iar colectia de toamna-iarna pentru barbati este absolut superba. Am facut poze, am cunoscut cateva bloggerite ( ca la orice eveniment, de altfel 🙂 ), si m-am simtit exraordinar de bine in atmosfera unui stil masculin bine conturat!

Ce imi place la acest brand este tocmai faptul ca au un stil masculin foarte bine definit, fiecare piesa inspirandu-ti ceva. Stii genul ala de bad boys, de care te indragostesti iremediabil? Despre asta este vorba! 😀

Asadar, dragi domni, va invit sa descoperiti un brand exclusivist, produse de calitate, care cu siguranta vor face o diferenta in garderoba voastra si va vor defini stilul. Dar, si voi, dragi sotii si iubite, aveti acum o oportunitate excelenta pentru a-l suprinde cu un suuuuper cadou.

Te invit acum sa intri si tu in atmosfera PME Legend! 🙂
Are you ready?
Credit Photo: Mircea Popa

( Eu si Andreea)

( Cu baietii manechini, imbracati in PME Legend )

De acum, stilul masculin banal a devenit chiar o legenda…pentru ca exista PME Legend. 🙂

With love,
D.

Adauga un comentariu