Lasa suferinta sa fie cea mai buna prietena a ta!

Buna, draga mea!

Astazi vreau sa vorbim putin despre suferinta si despre puterea ei de a ne ajuta sa ne ridicam la urmatorul nivel in viata noastra!

Ce este suferinta, de fapt?

Eu o vad ca pe o lectie, ca pe un asalt in evolutia noastra, ca pe un pas inainte…

Suferinta este, de fapt, o mare binecuvantare.

Cand tu esti capabila sa intelegi ce anume te-a facut sa suferi, tu esti capabila sa te ridici la urmatorul nivel in viata ta! Acesta cred ca este cel mai frumos si pretios lucru din lume!

Sa iti dai voie sa evoluezi, sa intelegi unde anume ai gresit si ce poti face mai bine…

Suferinta este un test in viata femeii. Un test pentru a vedea cat este ea de puternica. Si, atunci cand femeie dovedeste ca nu se lasa infranta, ea atunci evolueaza…fiindca accepta si si-a invatat lectiile.

Foarte mult timp am luptat cu durerea. Am vrut sa fiu mai puternica decat ea si am sfarsit infranta…
Am inteles ca intotdeauna, e foarte important sa accepti ceea ce ti se intampla, si placut si mai putin placut si apoi sa intelegi care este lectia din acea experienta…

Cand accepti si intelegi, durerea si suferinta pleaca. A venit, te-a invatat, si-a indeplinit misiunea.
In schimb, atunci cand te incrancenezi si nu vrei sa intelegi acea lectie, cand te superi si nu accepti, atunci durerea persista in viata ta. Si persista tocmai pentru a te invata ceea ce ai nevoie.

Noi nu trebuie nicidecum sa ne suparam sau sa credem ca viata e nedreapta pentru ca ne da si experiente mai putin placute. Din contra, trebuie sa ne bucuram, fiindca atunci suntem provocati si atunci evoluam cel mai mult!

Din experientele neplacute evoluam cu adevarat, fiindca reusim sa gasim solutii pentru a ne pastra echilibrul interior, pentru a ne fi bine. Si din aceasta munca cu noi insine, reusim sa iesim la un alt nivel: mai constiente, mai increzatoare, mai pline de dragoste si intelepciune!

Eu cred ca, daca invatam sa privim lucrurile corect, nimic nu este chiar atat de catastrofal. Nici macar o boala foarte grea. Ea este un semn ca ceva nu este in regula in corpul tau emotional. Reusind sa vezi aceasta neliniste, acest dezechilibru in interiorul tau, reusesti sa te vindeci. Si, fiindca ai inteles lectia, boala pleaca.

Atunci cand treci prin procesul suferintei tu practic te purifici, te speli de pacate!

Nu fugi de suferinta si de durere, accepta-le, invata-ti lectia si apoi lasa-le sa plece!

Poti face chiar si un exercitiu simplu si eficient, si anume sa stai in picioare, iti imaginezi cum prin picioare se scurge toata suferinta pe care o simti si se duce in pamant. O dai Mamei Pamant si o lasi sa o transforme. Te simti apoi usurata, eliberata…

Suferinta este cea mai frumoasa lectie spirituala care ne este data.

Prin suferinta sufletul se purifica si se elibereaza.

Accepta suferinta si invata sa o faci cea mai buna prietena a ta!
Nimic nu este chiar atat de dureros, totul tine de perceptia noastra asupra lucrurilor!
Si, sa retinem ca nimic nu este intamplator. Priveste lucrurile cu detasare si intelepciune…acolo sunt multe lectii pentru tine si toate fac parte din procesul devenirii si slefuirii tale.

Daca nu am avea parte si de astfel de momente, nu am evolua, nu am deveni mai intelepti…
Femeia – diamant prin suferinta si incercari se slefuieste.

Te imbratisez,
Diana

Adauga un comentariu