Poate nu primesti mereu ce vrei…ci ceea ce ai nevoie in acel moment!

Buna, dragelor!

Vreau sa discut cu voi ceva foarte interesant, dintr-o perspectiva matura si asumata, si poate si voi va regasiti.

Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa ma agit, sa ma consum, sa ma cramponez, sa fiu nefericita, revoltata, pe faptul ca nu se intampla sau nu s-au intamplat anumite lucruri in viata mea.

Imi doream cu ardoare atunci pe loc sa se intample!!!

Insa, eu nu realizam faptul ca poate nu eram pregatita inca pentru acele lucruri…aici a fost revelatia mea suprema!

Imi doream atat de mult sa se intample unele lucruri, simteam ca sunt foarte aproape de ele si tocmai atunci, din contra, se intamplau anumite evenimente care ma dadeau inapoi cu inca 10 pasi. Si stateam si ma gandeam, spunandu-mi:
Cum e posibil asa ceva? De ce se intampla asa? De ce tocmai mie…?

Dar Diana draga, Universul nu iti da asa cum vrei tu, ci asa cum e mai bine…acolo undeva sunt ascunse niste lectii.

Niste lectii pe care poate chiar le-ai sarit candva si Universul te aduce in punctul in care trebuie sa ti le inveti ca sa mergi mai departe si sa primesti ceea ce vrei. Adevarat sau adevarat?

Bun!

Iar asta mie imi aduce foarte mult si cu sinceritatea pe care trebuie sa o ai fata de tine insuti. Vezi tu, adesea ne place sa nu ne uitam la noi asa cum suntem, sa credem ca putem fenta viata, sari peste etape, sa credem ca merge si fara sa ne iubim si sa ne pretuim prea mult…

Din pacate nu. Si de aceea nu se intampla ce vrem noi, ci ce vrea viata! Ca sa ne invatam lectiile si sa intelegem ca nu putem merge mai departe cu goluri…trebuie sa ne umplem, sa ne vindecam, sa ne unificam si abia apoi sa mergem catre noi aventuri si experiente.

Si e si normal de altfel…e ca si cum vrei sa traversezi Atlanticul cu un avion de cursa mica. Nu ii va ajunge kerosenul si se va prabusi in mare. Sau va trebui sa se intoarca/opreasca ca sa se alimenteze.

Este valabil si in vietile noastre. Ca sa reusim sa avem ceea ce ne dorim, trebuie sa ne invatam lectiile bine de tot, fara sa incercam sa ne fentam pe noi insine sau viata.

Am inteles ca nu s-au intamplat unele lucruri pentru mine tocmai ca eu sa fiu mult mai pregatita sa le primesc. Cu siguranta atunci nu eram pregatita si nu le-as fi inteles cum trebuie. Nu le faceam fata.

Viata a vrut sa ma aduca intr-un punct de asumare, intelegere si maturitate, astfel incat sa pot fi pregatita cu adevarat sa primesc lucrurile respective. Stii cum se zice: in viata nu ti se da mai mult decat poti sa duci.

Si daca intr-un anumit moment tu vrei, dar nu ai, e pentru ca nu poti sa duci. Nu ai puterea de a mentine, si pierzi. Tocmai de aceea Universul iti cunoaste cel mai bine puterile si capacitatile si stie in fiecare moment al vietii ce, cat si cum sa iti dea.

Nu te revolta, bucura-te ca ai parte de constientizari si ca vezi lucrurile din ce in ce mai realist cu fiecare zi care trece. Eu, chiar daca pe momen ma suparam pe anumite chestii, acum imi dau seama ca e mai bine daca nu se intamplau. Intotdeauna sa avem incredere inceea ce ni se intampla, in viata, asa cum e ea, si sa ne bucuram de fiecare clipa, fara sa credem ca stim noi mai bine cum trebuie sa fie.

Universul stie cel mai bine, iti spun sigur! Nu fii revoltata!

Vreau sa fii asumata, constienta si recunoscatoare ca in fiecare moment al vietii tale ai primit exact ce aveai nevoie si exact asa cum a fost mai bine pentru tine!
Tu poti cere mai mult, dar daca nu primesti in acel moment inseamna ca nu esti pregatita inca…mai ai de invatat niste lectii sau de acumulat energie ca sa poti integra in viata ta tot ceea ce iti doresti 🙂

Tu esti fata desteapta si intelegi ce zic.

Te imbratisez si iti doresc multa incredere, energie, asumare si constientizare!

Diana

Adauga un comentariu