Rasfat pentru trup si suflet: Tesori d’Oriente

Trebuie sa iti spun ca dintotdeauna am fost fascinata de rasfatul total pentru trup si suflet. Mereu am fost fascinata de miresme, parfumuri, de tot ce ma ajuta sa imi incant simturile, fiind senzoriala. 🙂

De ceva timp, am descoperit niste geluri de dus senzationale.

Se cheama Tesori d’Oriente si miros atat de bine, incat iti vine sa stai ore intregi sub dus. In traducere – Comorile Orientulului, aceste geluri de dus sunt inspirate din ritualuri stravechi ( Egipt, Japonia, China, Nepal, Turcia ) si au diverse arome in functie de aceste ritualuri.

  • O sa-ti dezvalui cateva care imi plac foarte mult, primul fiind Aegyptus.

( Imaginea este preluata de pe pagina de facebook Tesori d’Oriente Romania)

Este o crema de dus aromata, care iti incanta simturile pe deplin, te relaxeaza si te poarta cu mintea si sufletul pe taramuri egiptene, facandu-te sa te gandesti la stravechile ritualuri ale Cleopatrei. Parfumul este unul deosebit, crema de baie continand lapte de papirus, care are proprietati de hidratare deosebite, in timp ce aroma crinului albastru pe poarta pe taramuri necunoscute, facandu-te sa te simti o adevarata Zeita!

Tin minte ca acest gel de dus i l-am facut cadou mamei de Craciun, dar am fost atat de innebunita dupa el, incat, tot eu am ajuns sa ma rasfat cu el 🙂

Este un rasfat plin de senzualitate pentru trup si suflet.

  • Un alt gel de dus care m-a incantat la nebunie, fiind ca un lapte de trandafiri – un adevarat rasfat-este gelul de dus cu Labdanum si trandafir negru. Miroase atat de placut, este un dulce floral, facandu-te sa te simti o adevarata Cleopatra a secolului XXI 🙂 . ( Cleopatra avea ritualuri celebre, printre care baile de lapte cu trandafiri). Modelul cu mozaic bizantin mi se pare o idee geniala, ducandu-te cu gandul la ritualurile din vechiul Orient, in timp ce aromele de trandafir negru si labdanum (ulei dulceag, balsamic) iti incanta simturile si iti rasfata pielea, prin textura cremoasa si densa, purtandu-te pe culmile senzualitatatii si ale extazului senzorial. Este un gel nemaipomenit daca te consideri o fire romantica, suava si delicata.

(poza este de pe site-ul www.fragrantica.com)

  • De asemenea, gelul de dus Hammam este de-a dreptul minunat, mai ales pentru un rasfat in doi.

( Imaginea este preluata de pe pagina de facebook Tesori d’Oriente Romania)

Hammam-ul este un adevarat rasfat pentru trup si suflet, un simbol al traditiilor si ritualurilor turcesti. Gelul de dus are un miros oriental, de mosc, nemaipomenit pentru cele care iubiti aceasta esenta – si mie imi place la nebunie.

Contine ulei de argan, flori de iasomie si portocal…

Se spune ca femeile in Antichitate aveau adevarate ritualuri cu florile de iasomie ( care se traduc prin ” darul lui Dumnezeu” ). Grecii foloseau florile de iasomie pentru diverse tratamente, in aromaterapie, dar si pentru vindecarea diverselor rani si cicatrici. De asemenea, ceaiul de iasomie are o aroma deosebita, care te incarca cu energie pozitiva.

Mereu mi-au placut lucrurile care au o poveste, care imi transmit ceva. Iar aceste geluri de dus imi inspira exact acest lucru. Imi mai place ca nu au parabeni, siliconi si nici uleiuri minerale si au preturi extrem de accesibile.

Asadar, merita sa le incerci!

Rasfata-te din cap pana in picioare, ca o adevarata Regina!

Te imbratisez,

Diana

Adauga un comentariu