Talentul merita fructificat indiferent de domeniu…

Buna, dragile mele!
Asa cum ma stiti, imi place tare mult sa descopar oameni minunati si sa ii incurajez sa isi urmeze visurile si talentele.
Vreau sa incep prin a spune ca in ultima perioada m-am focusat foarte mult pe mine si pe interiorul meu, traind conectata la sufletul meu si la dorintele mele adevarate. Astfel ca tot ceea ce mi-am dorit, s-a materializat foarte repede.
Dupa ce am scris cartea, mi-a venit ideea de a crea si niste „affirmation cards”, adica anumite cartonase cu afirmatii, pe care sa le citesti zilnic si care sa iti aduca aminte ca esti puternica, unica, minunata si ca poti realiza tot ceea ce iti doresti. Sunt afirmatii simple, dar foarte de impact, care iti pot schimba starea si buna dispozitie in fiecare moment!
Astfel, am scris in grupul meu de facebook ca imi doresc pe cineva care sa ma ajute cu design-ul lor, si o fata foarte draguta mi-a scris ca ma poate ajuta. Ulterior, colaborarea noastra s-a dovedit a fi un real succes si aceste miunate cartonase au iesit exact asa cum mi-am dorit!
Vor fi disponibile cat de curand pe site ( 30 de cartonase, cate unul pentru fiecare zi), insa pana atunci am sa va spun cate ceva despre Bianca Ionel, dar am sa va arat si 3 dintre minunatele ilustratii pe care le-a facut. 🙂
” Despre mine pot spune ca am 10 ani de experienta in domeniul marketing digital, fac site-uri web (prezentare si comert online), grafica, texte si strategie pe social media, SEO, marketing și PR pentru branduri. Acesta este site-ul meu: https://www.biancaionel.com/

In timpul liber fac voluntariat, sunt si blogger si am un proiect de suflet cu interviuri cu antreprenori in care fiecare isi spune povestea si ii inspira pe cei care se afla la inceput de drum ca antreprenori sau care nu au curajul necesar sa se avante.  (http://www.biancaionel.com/interviuri/)

În prezent am un e-book pe care l-am scos la vânzare, despre cum să ai un continut de impact pe Instagram: https://www.biancaionel.com/cum-sa-ai-un-feed-de-impact-pe-instagram-e-book „

 

Iubesc oamenii talentati, care isi fructifica talentul si care inteleg ca pentru cei din jur, talentul lor chiar poate fi o comoara! Si de fiecare data cand ii intalnesc, imi place sa ii inspir sa zboare si mai sus!

Va las mai jos 3 dintre minunatele cartonase pe care le-a ilustrat Bianca si pe care le veti gasi in curand pe site-ul meu 🙂  Iar pe ea o recomand din suflet pentru munca minunata pe care o face!

 

Adauga un comentariu