Traieste viata cu zambetul pe buze!

Draga mea,

Te imbratisez cu drag! Astazi este ziua mea si mi-am propus sa iti scriu cateva randuri.

In primul rand, am fost coplesita de mesaje frumoase. Poate si ale tale, daca esti cititoare fidela a articolelor 🙂

Am realizat ca toate aceste mesaje superbe nu reflecta decat sufletul minunat al celor care mi le-au transmis. In sufletul omului exista multa iubire si, daca am putea lasa-o la suprafata de fiecare data, ar fi minunat!

Mi-am dat seama, pana la varsta de 23 de ani ( proaspeti impliniti ) ca nu vreau sa demonstrez nimic nimanui. Vreau doar sa fiu fericita, sa ma pot bucura de fiecare clipa.

Vreau ca in fiecare dimineata sa ma trezesc cu zambetul pe buze, radiind de fericire ca incepe o noua zi in care pot crea, iubi, dansa, canta si tot ceea ce imi mai place sa fac.

Am inteles ca nimic, dar absolut nimic nu e intamplator pe lumea asta si ca, uneori, e mai bine sa lasi Universul sa aranjeze lucrurile. Sa renunti la control si sa te predai lui cu incredere. El stie cel mai bine cum sa aranjeze lucrurile. Cum faci asta? Pur si simplu iti imaginezi ca esti in siguranta, ca Universul te sustine la fiecare pas, ca esti ca o pasare in zbor, care pluteste si care are toata siguranta Universului ca este bine.

Am inteles ca singura datorie pe care o am este sa fiu fidela sufletului meu, misiunii mele, iubirii din sufletului meu, planurilor si obiectivelor mele. Misiunea mea este sa inspir si sa fiu un om mai bun cu fiecare clipa care trece!

Adevarata bucurie vine din lucrurile mici si nu din cele mirobolante…asa ca, daca nu te poti bucura de lucrurile mici, nu te vei bucura nici de cele mari!

Am invatat cum sa gestionez chiar si lucrurile neplacute…ele toate apar in viata mea ca si lectii, ca sa ma invete ceva. Cand accept, lucrurile nedorite pleaca. Cand ma opun, ele persista tocmai ca sa invat din ele. Am invatat sa nu ma mai opun, ci sa accept pur si simplu. Sa accept totul in viata mea cu bucurie si multa dragoste!

Intotdeauna cand esti pregatita de ceva si pentru ceva, viata iti da. Universul, chiar daca nu iti da acum, iti da mai incolo! 🙂 Totul e sa ai incredere, rabdare si speranta! Si niciodata sa nu disperi. Fiindca totul se intampla atunci cand e mai bine pentru tine si asa cum e mai bine pentru tine! Ai incredere in tine, in viata!

Viata e foarte interesanta si frumoasa daca intelegi legile ei nescrise. Si, de obicei, intuitia te ghideaza. Mai ales pe noi, femeile. Daca iti asculti intuitia, acolo se afla adevarul tau.

Alege-ti gandurile cu intelepciune si multa dragoste! Nu gandi negativ. Doar nu vrei sa ti se indeplineasca profetiile nici in relatie cu partenerul, nici in relatie cu tine…Fii inteleapta!

Te imbratisez cu drag si sa-ti fie sufletul presarat numai de iubire, blandete, dragoste, intelegere si armonie!

Your precious,
Diana

Adauga un comentariu