Tratament facial la Skin Med Spa

Buna, dragelor!

Indiferent de anotimp, este foarte important sa avem grija de tenul nostru asa cum se cuvinte! 🙂

Îmi place să încerc fel și fel de tratamente faciale (în locuri în care am încredere, evident), pentru a vedea ce mi se potrivește cel mai bine și pentru ca tenul meu să fie curat și hidratat în permanentă.

De curând, am încercat un tratament facial de curățare, Jet Peel, care a fost foarte eficient pentru mine!


Am sa va las mai jos cateva randuri despre ce inseamna mai detaliat acest tratament:

Jet Peel, combină oxigen în puritate de 100% cu apă sterilizată și alte seruri specifice pentru curățarea și hidratarea pielii, cu efecte uimitoare. Această curățare blândă simultan deschide porii, exfoliază și îndepărtează murdăria și machiajul care se pot acumula în timp pe suprafața pielii.

După acest dispozitiv au fost făcute majoritatea replicilor pe bază de oxigen hiperbaric, însă originalul Jet Peel  de la TavTech are la baza o tehnică de revitalizare naturală 100% care permite tratarea pielii atât la suprafață, cât și în profunzime.

Un jet de aer amestecat cu o soluție pe bază de substanțe active, fiole concentrate și puternic hidratante, este propulsat la o viteză supersonică pe pielea care va fi mai întâi curățată de toate impuritățile acumulate în timp: reziduurile celulare sunt îndepărtate, iar porii curățați se vor deschide sub efectul acestui jet de aer de înaltă presiune.

Într-o a doua etapă, jetul puternic aer-apă deschide micro-canale în epiderm iar personalul calificat aplică mezoterapia, infuzând în profunzimea dermului diferitele substanțe active, extrem de eficiente, pentru a-i restabili strălucirea, hidratarea, elasticitatea și tonusul, realizând astfel o revitalizare cutanată și estompare a ridurilor, cu efect imediat, fără injectare.

Diferența de presiune dintre suprafață și țesuturile inferioare va determina o penetrare profundă și o difuzie transdermică a substanțelor biologice și va menține permanent în țesuturi acidul hialuronic, vitaminele și boosterele cu substanțe active infuzate, în vederea unor efecte fiziologice pe termen lung.

Dispozitivul de înaltă tehnologie JetPeel face practic o curățare nedureroasă, “sub presiune”, care exfoliază pielea cu o viteză mare, curățând porii și îndepărtând celulele moarte, fără a avea contact mâna cu pielea. Oxigenul sub presiune accelerează substanțele active la viteze supersonice. Soluția conține amestecuri de diferite vitamine sau aminoacizi, alese în funcție de nevoile pacientului (acnee, puncte negre, pete pigmentate, riduri etc.).

Prin acest hidropeeling sunt îndepărtate celulele moarte, curățați și deschiși porii dar și îmbunătățită circulația sangvină și limfatică cu ajutorul unui jet de aer-apă foarte puternic, dar blând cu pielea.

Senzația de răcire pe piele activează circulația iar astfel, prin această terapie, pielea este atât curățată, cât și hrănită, accelerându-se refacerea celulară. Rezultatul obținut este o piele mai tânără, mai curată și mai sănătoasă, un ten rehidratat, neted, radiant și profund revitalizat, cu riduri estompate.

Tratamentul facial cu JetPeel durează în jur de 45 – 60 minute, în funcție de zona tratată (față, gât, decolteu) și de nevoile tenului. Numărul de ședințe necesare variază de la o persoană la alta, dar pentru a obține rezultatele pe care le urmărești sunt indicate în jur de 4 – 6 ședințe la interval de 7 zile distanță.

Efectele sunt vizibile de la prima ședință. În cazul în care ai un eveniment important și îți dorești un ten pe care machiajul să se așeze și să arate perfect, o ședință este suficientă. Însă, pentru optimizarea rezultatelor un tratament complet cu Jet Peel, necesită minim 4 ședințe la distanță de 7 zile.

JetPeel este un tratament sigur, plăcut, fără efecte secundare, indicat inclusiv celor cu pielea sensibilă sau cuperozică.

Mi-a plăcut foarte mult acest tratament, mai ales că fiecare tratament facial are inclus presodrenaj gratuit, foarte relaxant, iar personalul este prietenos și foarte bine pregătit. La fiecare etapă a tratamentului, mi s-a spus ceea ce mi se face, astfel încât să fiu informată și relaxată. Acest lucru mi-a plăcut tare mult. De asemenea, ambientul este unul foarte plăcut.

Va recomand din suflet! Sunt sigura ca o sa va placa la SKiN MedSpa si o sa reveniti cu drag in acest loc, asa cum o voi face si eu! Meritam sa avem o piele minunata! ❤

http://www.skinmedspa.ro

Va imbratisez,

Diana

Adauga un comentariu