Trezeste-ti si amplifica-ti feminitatea!

Destul ai alergat in stanga si in dreapta. Destul te-ai chinuit si poate alegerile pe care le-ai facut nu au fost cele mai inspirate, fiindca nu ti-ai dat rabdare sa stai cu tine si sa te asculti. Destul ai alergat dupa altii, din lipsa de incredere in tine. Destul ai renuntat la tine, sperand ca in altii vei gasi ceea ce ai nevoie…Destul te-ai amanat pe tine si ti-ai pierdut din feminitate…

E timpul ca acum sa te ocupi de tine si te invit sa iti faci un minunat cadou pentru tine si sufletul tau! Si vreau sa te invit la o seara pentru sufletul tau, in care sa iti trezesti si amplifici feminitatea!

De ce e importanta feminitatea?

Fiindca ea este energia care defineste femeia. Cand o femeie se simte feminina, pe deplin femeie, ea reuseste totul! O femeie cu energie feminina simte in primul rand! Ea este centrata in inima ei, isi da voie sa simta tot ce este in jurul ei, se contopeste cu tot ce exista in acest Univers , nu traieste incrancenata, ingrijorata, e deschisa, se bucura de viata si emana o senzualitate aparte.

Cand o femeie este in energia ei feminina, emana autenticitate, stil, pasiune si isi imprastie miresmele esentei sale unice pretutindeni, iar cei din jurul ei, mai ales barbatii, sunt pur si simplu fascinati!

Feminitatea inseamna sarm, charisma, inseamna sa-l ai pe ” vino-ncoa ” si sa pui un barbat pe ganduri, provocandu-l la fapte fara sa spui ceva, doar prin prezenta si atitudinea ta! Aceasta siguranta de sine si acest farmec se dobandeste, se invata, se trezeste la viata… iar eu te invit alaturi de mine sa descoperim cum sa facem acest lucru!

*** Iti voi prezenta din secretele mele, vom avea exercitii practice prin care vom descoperi cum sa trezim esenta feminina din noi insene. Fiindca te-ai nascut o artista, o fiinta creatoare de frumos si vreau sa intelegi ca este posibil sa traiesti in asa fel incat sa lasi urme pe acolo pe unde treci, fara sa te mai simti vreodata limitata sau constransa de ceva anume…O femeie feminina este, in primul rand, o femeie creatoare, o artista, care isi exprima sufletul in tot ceea ce face!

Vreau sa te vad zambind, vreau sa te simti femeie in toti porii, din toata inima ta, vreau sa fii acea femeie delicioasa, care se bucura de ea si de viata in orice moment si vreau sa simti iubirea si pretuirea in inima ta!

Te astept alaturi de mine pentru o experienta de neuitat, cu ajutorul careia vei deveni alta femeie!

 

***Locatie: Ceainaria Bohemia Tea House, ora 18:00
*** Inscrieri: dpirje93@gmail.com
***Pret: 40 RON.

Cu iubire si gratie,
Diana

Adauga un comentariu