Visual Board cu Mariana Siverenko

Iti doresti sa iti indeplinesti dorintele cu adevarat?
Te intrebi de ce pana acum, desi ti-ai dorit atat de multe lucruri, nu ti-au reusit ?

E timpul sa aflam impreuna la workshopul de elita – Visual Board, cu Mariana Siverenko ce blocaje se ascund in spatele dorintelor noastre si cum sa reusim cu adevarat sa ni le indeplinim!

Va fi o munca foarte frumoasa si eficienta, plina de constientizari si revelatii! Pe langa faptul ca ne vom juca, decupand din reviste diverse imagini cu dorintele noastre, noi vom lucra apoi pe activarea acestor dorinte!

Dorintele noastre nu se indeplinesc din cauza ca avem blocaje in subconstient, traume sau anumite frici. Secretul este sa vedem care sunt aceste blocaje si,bineinteles, sa le inlaturam; sa separam destinele noastre de cele ale familiei si stramosilor nostri, unde, adesea, se afla anumite traume sau frici, care ne tin pe loc.

Tot ceea ce pana acum ti-ai dorit, insa ti s-a parut imposibil de atins, acum va fi intr-adevar o sansa pentru a realiza tot ce-ti doresti! 🙂 Mariana va lucra cu tine prin metoda constelatiei pentru a reusi sa te ajute sa iti indeplinesti toate dorintele…mari si multe!

Te asteptam cu drag!
Inscrieri si detalii: contact@dianapirje.ro
Pret: 350 Ron

Adauga un comentariu