Workshop practic – creste-ti increderea in tine! ( 26 iunie )

Va invit cu drag la un workshop practic, unde vom invata totul despre increderea in sine!

Din experienta, mi-am dat seama ca increderea in sine este ceea ce are nevoie fiecare femeie pentru a fi fericita, implinita si pentru a avea o stabilitate in viata de zi cu zi.

Sa ai incredere in tine inseamna sa te cunosti, sa stii cine esti si ce-ti doresti, sa iti asculti nevoile si dorintele interioare si sa intelegi ca cea mai importanta persoana din viata ta esti TU! Si pentru asta, e important sa ramai fidela propriilor dorinte, chiar daca cei din jur isi dau cu parerea despre ce ar fi mai bine pentru tine! Inseamna sa stii cum sa actionezi in orice situatie si sa ai credinta ca tu vei reusi, tu o poti scoate la capat in orice situatie!

Increderea in tine este una dintre cele mai mari comori pe care trebuie sa le dezgropi din adancul sufletului, iar la workshop mi-am propus sa te ajut sa gasesti toate resursele tale interioare, care te vor ajuta sa iti cultivi aceasta piatra pretioasa, increderea in tine!

De atatea ori mi s-a intamplat sa nu am incredere in mine, de atatea ori am pierdut din cauza lipsei de incredere in mine, incat mi-am propus ca atunci cand voi reusi sa o dobandesc, cu siguranta ii voi ajuta si pe altii sa o dobandeasca! De la nesiguranta de sine, am ajuns sa am incredere chiar si in ceea ce nu cunosc sau nu vad, insa credinta din sufletul meu este atat de puternica, incat a devenit forta care ma ghideaza in orice moment!

Puterea si credinta sunt 2 elemente cheie pe care orice femeie trebuie sa le aiba pentru a fi fericita, implinita si independenta!

Eu te astept cu drag alaturi de mine, pe 26 iunie,  sa iti dezvalui toate secretele care m-au ajutat sa am o incredere de neclintit in mine! Vom vorbi despre foarte multe aspecte, de la aspectul fizic si pana la convingerile din mintea ta.

Inscrierile se fac doar pe mail, la contact@dianapirje.ro
Pret: 100 Ron ( detalii despre achitarea platii, pe mail )

*** BONUS: Toate participantele vor primi un voucher CADOU cu un coafat gratuit la salonul Vibe Style, valabil 3 saptamani de la primire! 🙂

Va astept cu drag!

https://www.facebook.com/events/1675372262595212/

Adauga un comentariu