3-ritualuri-prin-care-iti-amplifici-feminitatea

3 ritualuri prin care iti amplifici feminitatea

In lumea moderna in care traim, ajungem sa facem foarte multe lucruri ca si femei…uneori poate chiar sa actionam in strategii masculine, ceea ce ne scade enorm de mult din feminitate…

Energia feminina inseamna A FI, energia masculina este A FACE.

In fiecare zi avem obligatii, in fiecare zi avem lucruri de facut, astfel ca, ne trezim poate la finalul unei zile epuizate, stoarse de energie, lipsite de chef si motivatie…, iar atunci e important sa ne echilibram si sa ne amplificam feminitatea prin exercitii si ritualuri.

In fiecare zi ar fi ideal sa facem acest lucru.

O femeie in energie feminina creeaza, iubeste, savureaza viata, este plina de energie si pofta de viata si ii place sa traisca!

O sa vedem in continuare ce ritualuri iti sunt benefice pentru a-ti amplifica energia feminina si a te echilibra.

  1. Baie cu saruri, uleiuri esentiale si lumanariAcest ritual iti este foarte benefic dupa o zi lunga, sau daca simti nevoia sa te eliberezi de energii negative.Uleiurile esentiale te relaxeaza ( ti le recomand pe cele de ylang-ylang,  iasomie sau lavanda ), sarurile de baie te detoxifiaza ( ti le recomand pe cele de la Dermasel – saruri de la Marea Moarta ), iar ca si lumanari, ti le recomand pe cele rosii ( Yankee Candle sau orice lumanare rosie gasesti ).

    Imagineaza-ti, in timp ce stai in apa calda, ca te eliberezi de tot ce nu-ti apartine, de toate energiile negative, de tot ce e rau, de tot ce nu-ti place. Imagineaza-ti cum apa imbraca forma corpului tau, cum emotiile pozitive te invaluie si te contopesti cu tot ce exista in Univers.

2.  Ritual de purificare si senzualitate cu lumanari


Aprinde o lumanare rosie, pune-ti pe tine un sal rosu si danseaza in jurul acestei lumanari plina de senzualitate. Pune-ti o muzica chillout, senzuala si pasionala.

Simte emotii, senzualitate si pasiune in tot corpul tau! Simte cum renasti ca o Zeita din propria cenusa! Simte din toata inima ta iubire, dragoste infinita, simte cum esti libera sa zbori, simte cum te contopesti cu tot ce mai frumos in lumea asta!  Simte totul cat mai profund, simte cat mai multa iubire si puritate in inima ta! Simte-te ca o femeie, ca o adevarata Muza! Simte cat esti de minunata!

Renunta la tipare si limitari si da-ti voie sa te simti femeie, sa te simti in elementul tau, sa fii libera sa te exprimi asa cum simti! Aceasta practica va amplifica feminitatea si senzualitate din tine!

 

3. Ritual de recunostinta si afirmatii pozitive

Scrie pe o foaie de hartie 15 afirmatii de recunostinta dimineata si seara. Simte energie pozitiva in toata inima ta, in toata fiinta ta, simte cum te invaluie lumina si caldura! Vreau sa simti din toata inima ta! Vreau sa te bucuri din inima ta! Vreau sa nu mai ai retineri, sa poti sa ierti din toata inima ta!

 

Nu mai trai in ura, minciuna sau critica, lasa-ti sufletul sa vorbeasca! Doar asa vei putea simti si experiementa o stare de feminitate maxima!

 

Aplica aceste ritualuri si spune-mi cum te simti! Eu iti recomand sa faci macar unul pe zi, astfel incat sa amplifici iubirea din inima ta! Feminitatea inseamna iubire! O femeie in energie feminina iubeste, simte, savureaza, descopera placerea infinita de a trai viata!

 

Astept comentariul tau in care sa-mi spui cum te simti dupa ce ai incercat aceste ritualuri.

 

Te imbratisez,

Diana

Adauga un comentariu