Despre blog-ul www.dianapirje.ro si de ce l-am creat…

M-au fascinat intotdeauna femeile-muze, femeile care au avut ceva de spus, care s-au ridicat si au cerut ceea ce stiu ca merita, care nu s-au complacut in mediocritate sau intr-o zona calduta de confort…m-au fascinat efectiv femeile cu o pronuntata stima de sine, cu un respect de sine mare, care inspira prin simpla lor prezenta si care nu se tem sa ceara ce merita.

 

M-au fascinat femeile care lasa urme pe acolo pe unde trec, care stiu ca merita tot ce e mai bun, care au un suflet cald si bun, care nu se poticnesc de obstacole si limitari…ele trec de mediocritate ca sa atinga exceptionalul!

 

Am stiut ca aceste femei fac ceva diferit fata de restul.

 

Ma uitam la ele si le analiam si imi dadeam seama ca sunt pline de farec personal, de charsima, de stil, de feminitate, au atitudinea potrivita unei femei care vrea rezultate, care vrea sa faca ceva cu viata ei!

 

Inspirata fiind de aceste modele de inspiratie din viata personala, dar si din cea virtuala, fiindca le admiram la televizor sau pe Internet, am decis sa creez conceptul Diana Pirje – feminitate, stil, atitudine, urmand sa il concretizez intr-un blog – www.dianapirje.ro , dar si in alte proiecte frumoase.

 

De ce atitudine?

 

Atitudinea este cea care te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti cu tine si cu ceilalti. Fara o atitudine potrivita, de femeie invingatoare, care se apreciaza pe ea, care stie cine e, care are un respect de sine imens, nu ai cum sa reusesti si sa fii, totodata, fericita in viata personala! Atitudinea te face sa stralucesti sau sa te plafonezi si vom invata impreuna cum sa dobandim o atitudine potrivita!

De ce feminitate?

 

Pentru ca feminitatea te defineste si scoate in evidenta tot ce e mai frumos la tine ca si femeie , este o energie care curge prin tine, pe care e bine sa o lasi sa se exprime si sa se manifeste liber. Cand esti in energie feminina, simti ca te contopesti cu tot ce exista, simti bucurie si iubire in suflet, simti esti libera sa zbori precum o pasare maiastra…

 

De ce stil?

 

Fiindca o femeie cu stil este de neegalat! Moda trece, dar stilul ramane mereu, spunea Coco Chanel. Stilul ti-l construiesti, ti-l slefuiesti, si este vital pentru o femeie deosebita! Stilul nu inseamna neaparat felul in care te imbraci, ci ceea ce esti tu ca femeie, ceea ce exprimi! Inseamna bunele maniere, felul in care te porti cu cei din jur, ceea ce iubesti, in cee ace te regasesti cel mai bine…

Ne vom contura impreuna acest stil personal, care sa ne ajute sa fim cu adevarat niste femei speciale!

 

De ce relatii?

Traim pentru relatii, ne definim prin relatii, tot ce facem inseamna relatii…si, e important sa intelegm ca de la relatia cu noi insene – potrivita sau nepotrivita- porneste calitatea relatiilor pe care le avem cu ceilalti. Cand noi suntem bine cu noi, totul e bine in viata noastra!

Vom vorbi atat despre relatia cu noi insene, dar si despre principii care fac o relatie sa functioneze, cum atragi si pastrezi un barbat, cum il cuceresti si cum sa fii fericita alaturi de el fara sa renunti la ce esti tu! 🙂

Imi doresc ca prin acest concept sa reusesc sa creez un spatiu, un loc in care fiecare femeie sa se regaseasca, sa devina cea mai buna varianta a ei, sa se inteleaga pe ea mai bine, sa invete ce inseamna o atitudine potrivita, cum sa isi descopere sau amplifice feminitatea, sa inteleaga ce inseamna o femeie cu stil, cum sa si-l defineasca si mentina, reusind astfel sa devina o femeie speciala, descoperind resursele imense din interiorul ei!
Vreau ca acest blog sa fie pentru tine locul in care sa te regasesti, sa te inspiri, sa iti iei hrana de care ai nevoie de fiecare data cand te simti neinspirata, nemotivata, dezechilibrata…

Vreau sa te regasesti si sa te simti pe deplin femeie, sa iti simti feminitatea si atitudinea in toti porii!

Vreau sa simti ca iubesti din toata inima ta, ca traiesti cu inima deschisa, ca esti una cu viata!

Vreau sa iti descoperi unicitatea, sa intelegi ca ai farmecul tau personal, pe care nicio alta femeie nu il are, vreau sa simti ca meriti tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta!

Vreau sa iti creezi o relatie speciala si sacra cu tine insati, cu inima ta, vreau sa te simti in pace tu cu tine, sa nu mai fugi de tine si de ranile pe care le ai, ci, cu grija si rabdare sa stai si sa le vindeci…

 

Si eu sunt sigura ca impreuna vom reusi acest lucru. Tot ce am mai frumos, toata iubirea din inima mea o impartsesc aici cu tine, astfel incat tu sa te simti inspirata si sa reusesti sa te deschizi! Cu cat te deschizi mai mult, ca o floare, cu atat mai fericita vei fi si cu atat mai frumos vei trai!

Calitatea vietii tale tine de deschiderea inimii tale! Cu cat traiesti cu sufletul mai deschis, cu cat iti dai voie mai mult sa simti, fara garantii, cu curaj si incredere in fiecare pas pe care il faci, cu atat vei simti viata din plin! Despre asta este vorba! Sa traiesti, sa simti! Deschide-te, deschide-te! Nu mai trai incrancenata, da-ti voie sa zambesti, sa dansezi, sa traiesti din plin viata asta frumoasa! Un citat frumos spunea ca nu conteaza cat de mult a durat viata, ci cat de frumos s-a desfasurat!

Si doar de tine depinde cat de frumoasa o faci si cat de bine vrei sa te simti!

Am incredere ca impreuna vom transforma viata noastra intr-o opera de arta si vom reusi sa fim femeile care ne-am visat dintotdeauna!

Cu iubire,
Diana

Adauga un comentariu