Cum relationam si cum ne purtam cu barbatii dificili

Buna, dragile mele!
As vrea astazi sa vorbim despre o tema foarte interesanta si anume: Cum sa relationam cu barbatii dificili?

Sunt femei care ar spune ca toti barbati sunt dificili, fiecare in felul lui…asa este.
Si de foarte multe ori, acesti barbati ne dau batai grele de cap.
Pot fi partenerii nostri sau potentiali parteneri, pot fi barbatii pe care i-am avut, sau pur si simplu pot fi experiente din viata noastra.

Asadar, cum ne purtam cu acesti barbati?

Din punctul meu de vedere, acesti barbati sunt aceia care nu suporta sa fie contrazisi, ei vor mereu sa aibe dreptate, nu stiu sa piarda, au orgoliu mare, nu au rabdare si nu joaca decat dupa regulile proprii ( nu sunt flexibili).

Femeia adesea se simte depasita in anumite situatii si nu stie cum sa se comporte si cum sa puna problema.
Eu vreau sa spun un singur lucru, care este cel mai important. Barbatul nu se schimba, si sa incerci sa duci o lupta cu el – va fi in zadar. Cel mai important este ca tu sa schimbi perceptia pe care o ai si sa nu incerci sa schimbi pe nimeni. Tu te ocupi doar de tine.

Asadar, ce este de facut?

1. Un principiu foarte interesant pe care l-am inteles este acela ca barbatul respecta femeia pe care ii e frica sa nu o piarda. Cand femeia are valori bine definite, cand ea se respecta, cand are stima de sine si stie ce isi doreste, atunci ea dobandeste putere personala. O femeie cu putere personala va fi mereu respectata de barbat.

Cand ea are frica ca barbatul o paraseste, ea devine mica, slaba, fara identitate.
Si ce credeti? Ea transmite barbatului aceasta stare. El simte si se poarta cu ea ca atare, simte ca are control deplin asupra ei.

In schimb, atunci cand lui ii este frica sa nu te piarda, atunci tu esti cu adevarat WOW, dar pentru asta tu trebuie sa fii cu adevarat mareata, sigura pe tine, libera, sa stii cine esti si ce-ti doresti. In acest punct ar fi bine sa te straduiesti sa ajungi.

2. Cand barbatul este foarte orgolios, cel mai bine este sa il lasi in pace. Cu cat vei incerca mai mult sa il contrazici sau sa intri in jocul sau, cu atat mai mult el se va enerva. Asadar, te sfatuiesc sa lasi barbatul sa creada ca el are dreptate, fara sa il contrazici sau sa insisti.

3) De foarte multe ori, a ceda inseamna a castiga mai mult pe termen lung. Nu intotdeauna este un lucru bun sa vrei sa castigi.
Femeia inteleapta stie ca linistea sa este cea mai importanta, asadar ea se va ghida dupa aceasta valoare.

4) Cand barbatul are toane si simti ca nu te intelegi cu el, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa stai in linistea ta, in iubirea ta, fara sa intri in ganduri distructive de genul: ” De ce el se poarta asa?”, ” De ce nu este cum vreau eu?”, ” Ce fac gresit?”, ” Ce nu e in regula?”, etc.
Prin aceste intrebari, femeia se distruge si se pierde. Pur si simplu ea se pierde.
Cea mai importanta persoana din viata ta si pana la sfarsitul vietii esti: Tu, Tu si Tu!

De aceea, pretuieste ce esti tu in fiecare clipa si focuseaza-te la tine, la tot ceea ce poti face bun pentru tine si pentru evolutia ta.
Cu cat mai multe lucruri faci pentru tine, cu atat mai mult iti creste stima de sine si iubirea fata de tine.

Asadar, ce ai de gand sa faci pentru tine, pentru starea ta de bine si pentru a relationa cu succes cu un barbat dificil?
De fapt, totul se rezuma la a fi inteleapta si la a nu te dezechilibra pe tine. Indiferent ce s-ar intampla in jur si cu cine ai avea de-a face, te rog sa nu renunti la tine.

Fii inteleapta, fii focusata la tine si retine: atunci cand tu esti in armonie cu tine, totul va fi in armonie, inclusiv relationarea ta cu barbatul.
Cand tu esti bine cu tine, esti bine cu oricine! 🙂

Mai multe despre acest subiect am scris si in cartea „Aripi de Feminitate”:
https://www.dianapirje.ro/despre-carte/

Te imbratisez,
Diana

Adauga un comentariu