Cum sa scapi de vergeturi in mod eficient si sigur

Draga mea,

Astazi avem un subiect care ne intereseaza pe noi toate, si anume vergeturile. Ce putem face si cum putem face in asa fel incat sa scapam in mod eficient de ele?

Cei de la Ananda P.R ne prezinta cateva metode foarte eficiente, oferite de clinica Fazzada. Iata ce ne spun:

Corpul tau merita toata atentia. Scapa de vergeturi!

Aceste semne inestetice cunoscute drept leziuni cutanate sunt la inceput vergeturi rosii spre violet sau maro inchis si sunt de dimensiuni variate, insa in timp pot ajunge la vergeturi albe.

Fluctuatiile rapide de greutate, cresterea in greutate in timpul sarcinii provoaca o intindere a pielii, laxitate, iar tesuturile subcutanate se rup. Asadar, aceste vergeturi sunt de fapt leziuni ale pielii (cicatrici), ca urmare a deteriorarii fibrelor elastice, dar si a reducerii cantitatii de colagen din tesutul cutanat.

Cum sa elimini celulita si vergeturile?

Cele mai eficiente metode care previn aparitia de vergeturi constau in evitarea unor schimbari bruste a volumului corporal prin ingrasari sau slabiri radicale si dese. Alimentatia  corecta si sanatoasa in vitaminele C si E, minerale, zinc si siliciu lupta, de asemenea, impotriva tuturor tipurilor de vergeturi.

Exercitiul fizic constant, hidratarea corespunzatoare, precum si masajele locale cu uleiuri sau creme speciale atunci cand nu putem preveni modificarile importante in volumul corporal.

Biodermogeneza este un tratament cu rezultate exceptionale, existand studii cu pacienti tratati si monitorizati timp de mai mult de doi ani. Biodermogeneza asigura imbunatatirea aspectului vergeturilor indiferent de vechimea acestora. Tratamentul se realizeaza printr-o procedura precisa, prin care se poate afla inca de la inceput de cat timp este nevoie pentru a ajunge la cel mai bun rezultat. In majoritatea situatiilor, sunt necesare 15-20 de sedinte, realizate o data la 2-3 zile pentru a scapa de vergeturi.

Ce sunt si de ce apar vergeturile?

Vergeturile, cunoscute drept leziuni cutanate au la inceput o culoare rosie spre violet sau maro inchis si sunt de dimensiuni variate, insa in timp pot ajunge la un alb sidefat.

Fluctuatiile rapide de greutate, cresterea in greutate in timpul sarcinii provoaca o intindere a pielii, iar tesuturile subcutanate se rup. Asadar, vergeturile sunt de fapt leziuni ale pielii (cicatrici), ca urmare a deteriorarii fibrelor elastice, dar si a reducerii cantitatii de colagen din tesutul cutanat.

 

Cum putem sa le prevenim?

Cele mai eficiente metode care previn aparitia vergeturilor constau in evitarea unor schimbari bruste a volumului corporal prin ingrasari sau slabiri radicale si dese. Alimentatia  corecta si sanatoasa in vitaminele C si E, minerale, zinc si siliciu lupta de asemenea impotriva vergeturilor.

Exercitiul fizic constant, hidratarea corespunzatoare, precum si masajele locale cu uleiuri sau creme speciale atunci cand nu putem preveni modificarile importante in volumul corporal. ( puseele de crestere la copii, sarcina la femei )

Cat conteaza factorul genetic?

Exista diferente anatomice si de anatomie a pielii de la o persoana la alta. Femeile au cantitati inegale de grasime subcutanata, precum si grosimea cat si densitatea variabila a dermului si epidermului in straturile pielii.

Intr-adevar, ereditatea (ce mostenim fiecare de la parinti) , cantitatea totala de grasime corporala, cat si  grosimea si culoarea pielii sunt factori definitorii pentru aparitia celulitei sau a vergeturilor si a intensitatii lor.

Care sunt interventiile estetice care ne ajuta sa scapam de vergeturi?

Atat laserul, cat si peeling-ul chimic cu acid tricoracetic au capacitatea de a distruge tesutul lezat.

In schimb, ultravioletele sunt folosite pentru a accelera leziunea si evolutia acesteia, astfel incat sa devina incet usor transparente, de un alb-sidefat.

Tratamentul cu dioxid de carbon aplicat cu ajutorul laserului, injectia cu colagen, reprezinta alte doua metode moderne recomandate pentru ameliorarea si estomparea vergeturilor.

Biodermogeneza este un alt tratament citat cu rezultate bune, existand studii cu pacienti tratati si monitorizati timp de mai mult de doi ani. Biodermogeneza asigura imbunatatirea aspectului vergeturilor indiferent de vechimea acestora.

Tratamentul se poate realiza la Clinica Laser de Reintinerire FAZZADA, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofoliul See.Try.Buy. Company. Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiindu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA. Mai multe informatii pe www.fazzada.ro.

 

Tratamentul venectaziilor care ofera rezultate imediate!

Vasele de sange sparte sau stelutele vasculare reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme care ne face sa ne ascundem picioarele. Femeile si barbatii deopotriva sunt afectati, desi primele cauta mai frecvent ajutor pentru rezolvarea problemei.

Vasele sparte superficiale apar fie din cauza unei fragilitati capilare, fie din cauza unor probleme mai serioase legate de o insuficienta venoasa, care determina si aparitia varicelor.

Vasele sparte sunt, in general, mostenite din familie, dar nu sunt incurabile: noile tehnologii de tratament cu laser transforma problema intr-o amintire. Pentru tratarea acestor vinisoare pe picioare este folosit laserul Sciton, care utilizeaza o tehnologie avansata, compatibila cu orice tip de piele, chiar si cu cea bronzata.

Indiferent de pozitionarea lor, in prezent exista tratament pentru vene sparte pe picioare sau in alte locuri cu rezultate foarte bune.

Venectaziile, cunoscute popular drept vinisoare pe picioare sau in alte zone, dau batai de cap tot mai multor femei, care se vad nevoite sa renunte la obiectele vestimentare preferate pentru a nu-si expune picioarele.

Laserul Sciton: tratament pentru vergeturi

Laserul Sciton propune efectuarea unor tratamente personalizate in functie de tipul de piele al fiecarui pacient in parte, garantand cele mai rapide si mai sigure rezultate datorita a doua caracteristici ale sale: scanarea controlata de computer si interfata inteligenta.

Platforma dispune de cel mai puternic sistem de racire integrat, ce realizeaza un control precis al temperaturii suprafetei epiteliale. Sistem avansat de emitere a razei laser se realizeaza prin intermediul unui brat articulat ce permite emiterea acesteia continuu, fara a fi distorsionata.

Cum functioneaza?

Laserul Sciton este folosit cu succes pentru tratarea unei game variate de probleme ale pielii, astfel incat frumusetea pe care ne-o dorim sa nu ramana doar un vis de neatins.

Pentru tratarea acestor vinisoare pe picioare, spre exemplu, este folosit Modulul ClearScan YAG™ al laserului Sciton, care utilizeaza o tehnologie avansata, compatibila cu orice tip de piele, chiar si cu cea bronzata. Lungimea de unda de 1064 nm a razei laser produce o incalzire selectiva a venelor pentru un rezultat clinic excelent in lipsa oricarei senzatii de disconfort. Astfel, inesteticele vene rosii dispar.

Daca vrei sa ai tenul curat si fara imperfectiuni, exista tratamente faciale profesionale chiar la Clinica Fazzada, unde problemele precum venectazii pot fi rezolvate foarte usor.

Toate tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofliul See.Try.Buy. Company. Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentisndu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA. Pentru mai multe informatii accesati http://fazzada.ro/.

Adauga un comentariu