Poarta primavara in stilul tau!

Draga mea,

Astazi este despre stil! Vreau sa-ti arat cateva poze de la o sedinta foto pe care am avut-o, in care mi-am dorit sa inspir femeia chic, femeia cu atitudine, cu personalitate, femeia increzatoare, femeia care are un stil definit si care si-l onoreaza.

Fiecare femeie are un stil propriu, sau daca nu-l are, e important sa si-l defineasca. Stilul meu este cel chic-elegant, uneori boem, sexy & classy, susprins in poze in diverse atitudini si ipostaze.

Intotdeauna mi-a placut ca hainele pe care le imbrac sa ma faca sa ma simt Femeie. Si mereu am cautat ca, indiferent de circumstante, sa ma port pe mine cu incredere, cu feminitate si cu atitudinea care ma defineste.

Mereu am apreciat femeile cu gusturi rafinate, care stiu sa se poarte cu eleganta, care, chiar daca nu au piese vestimentare scumpe, reusesc de fiecare data sa surprinda prin aparitiile lor. Pe langa atitudinea de milioane a acestor femei, este vorba de o anumita naturalete, finete si mult bun gust . Foarte important sa iti cultivi aceste simturi rafinate si sa le dezvolti pana la nivel de arta. In timp, bineinteles.

Cred ca, pentru a avea un adevarat simt estetic, e foarte important sa citesti, sa studiezi, sa ai o anumita cultura si sa iti placa arta. Cu cat iti dezvolti mai mult creativitatea, cu atat vei putea sa te mandresti mai mult cu felul in care iti compui tinute.

Creativitatea este arma femeii. Cand ea traieste din energia sa creativa, isi onoreaza fiinta pe de-a-ntregul. Fiindca, creativitatea este cea mai pretioasa resursa pe care o avem si de care trebuie sa ne folosim, zic eu. ❤

Asadar, vreau sa stiu:

Pe tine ce te defineste?

Care e stilul tau?

Iti doresti sa schimbi ceva la el, sa te reinventezi?

Retine ca intotdeauna e important sa te schimbi, sa iti dezvolti simtul creativ, sa te apropii din ce in ce mai mult de ceea ce-ti doresti sa devii.

Eu am vorbit despre mine, despre stilul meu. Acum e randul tau sa vorbesti despre tine si stilul tau 🙂 Te astept intr-un comentariu mai jos sa-mi spui despre stilul tau, feminitatea ta, in ce te regasesti sau ce ti-ai dori sa schimbi.

Te imbratisez,

Diana

P.s: Multe multumiri fotografului – Virgil.

Il puteti gasi aici:

https://www.facebook.com/debonav

                 

 

      

 

„Nu te lasa prada trendurilor. Nu lasa moda sa puna stapanire pe tine, decide tu ce esti, ce vrei sa exprimi prin felul in care te imbraci si cum traiesti.” – Gianni Versace

Adauga un comentariu