De ce e important stilul personal

De ce este important stilul personal

Inca de cand eram mica, am fost fascinata de femeile cu personalitate, femeile care ieseau in evidenta cu ceva, care se diferentiau clar de mediocritate sau de banalitate…Eram fascinata de stilul senzual al lui Brigitte Bardot, de cel clasic-elegant al lui Audrey Hepburn, sau cel “ diva-sexy “ al lui Marilyn Monroe…

Am stiut ca au ceva special aceste femei…

Stilul lor vorbeste despre ele!

Cu cat o femeie are un stil mai bine definit, cu atat este mai atragatoare!

Ca sa poti sa ai stil, trebuie, in primul rand sa te cunosti foarte bine pe tine.

E important sa te cunosti intotdeauna, dar mai ales ca sa poti sa iti definesti un stil al tau propriu.
Ca sa iti definesti stilul, trebuie sa indraznesti!

Sa nu te lasi definita de concepte, tipare, de gura lumii sau de ceea ce fac ceilalti! Sa ai curajul si puterea sa te ridici si sa alegi cu curaj ceea ce ti se potriveste!

Curajul te defineste si te diferentiaza in aceasta lume! Toate modelele de inspiratie pe care le vedem si pe care le admiram au avut curajul sa aleaga fara sa le fie teama!

Intr-o lume indoctrinata de teorii, concepte si multe reguli, eu te provoc sa iti alegi regulile tale! Tu sa alegi cum vrei sa fii, ce vrei sa faci, ce simti ca ti se potriveste!

Femeile cu Stil pun in primul rand pret pe ele! Ele stiu ca sunt unice! Stiu ca nu mai exista nimeni altcineva ca ele. Drept urmare nu se tem sa se exprime cu curaj!

Stilul personal este oglinda personalitatii tale. Asa ca eu te provoc sa iti slefuiesti o personalitate frumoasa, puternica, nobila, astfel incat sa ai puterea si curajul de a alege cat mai bine si frumos pentru tine!

Indiferent ca iti place sa fii eleganta, sau girlish, stilul tau trebuie sa te defineasca si sa te reprezinte!

Si el e esential pentru o femeie cu personalitate, care vrea sa se simta bine in pielea ei!

Iti mai spun un secret: O femeie adevarata stie sa jongleze cu stilurile, in functie de eveniment, circumstante, starea ei de spirit….insa fara a-si pierde personalitatea, fara a da in prost gust, si fara a forta nota! Insa, vom invata si despre acest lucru!

In articolul urmator vom vorbi despre cum sa reusesti sa iti definesti stilul personal in cativa pasi simpli!

Pana atunci, retine faptul ca stilul personal e esential pentru o femeie deosebita si speciala! Si sunt sigura ca acesta este si telul tau!

Te imbratisez,
Diana

Adauga un comentariu