Feminitate, Stil, Atitudine – eveniment de lansare al blogului personal

[et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” admin_label=”section” _builder_version=”3.22.3″ custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ transparent_background=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%”][et_pb_row padding_mobile=”off” column_padding_mobile=”on” admin_label=”row” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.22.5″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” use_border_color=”off” border_style=”solid”]Draga mea,

Sunt foarte fericita! Si spun acest lucru deoarece o dorinta de-a mea de ceva vreme s-a materializat in sfarsit!

Am lansat oficial blogul meu personal : https://dianapirje.ro/

Conceptul la care m-am gandit se bazeaza exclusiv pe feminitate, stil, atitudine, elementele care cred eu ca definesc o femeie speciala in totalitate.

Inca de cand am fost mica, mi-am dorit sa devin o femeie speciala, exact asa cum vedeam la femeile ce mi-au fost mentori – femei din viata reala, din carti, sau de pe Internet.

Am cautat sa descopar ce anume le face pe aceste femei speciale cu adevarat, ce calitati si-au dezvoltat si cum pot face si eu acelasi lucru! Am descoperit multe secrete, pe care acum doresc sa le impartasesc cu voi, dragele mele, pentru a creste si a ne dezvolta frumos impreuna!

Si, pentru asta, m-am gandit sa fac un eveniment special de lansare al blogului, care va avea loc Duminica, 13 noiembrie, la ora 18:30, la Ceainaria Bohemia!

Vom vorbi despre feminitate, atitudine, stil, vom impartasi secrete si vom vedea ce ne face cu adevarat femei speciale! Vom servi ceai, prajiturele si multa voie buna!

Te astept cu drag!

P.s: Poti invita si prietenele tale cele mai bune. Vezi Evenimentul pe Facebook
P.s.2: Confirma-ti prezenta te rog la adresa: dpirje93@gmail.com[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Adauga un comentariu