De ce sa nu opresti nicio clipa investitia in tine

Cel mai rau lucru pe care il poate face cineva atunci cand isi doreste sa creasca si sa evolueze este sa opreasca investitia in sine. Cel mai important lucru este sa fii constient de tine in fiecare moment. Sa iti dai seama ce ai minunat si ce ti-ai dori sa imbunatatesti la tine.

Asta e cel mai important aspect din lume.
Nu ai cum sa cresti si sa evoluezi daca nu ai in permanenta grija de tine si de nevoile tale interioare. Sa stii ca oamenii care au reusit sunt aceia care au si investit mereu in ei. Nu ai cum sa te ridici de fiecare data la un alt nivel, atata timp cat nu esti constienta ca e necesar sa platesti mai mult pentru tine si pentru fericirea ta.

Imi aduc aminte ca eram intr-o perioada foarte critica a vietii mele, in care pierdusem mult. Si bani, si increderea in mine, si stima de sine…foarte multe. Nu mai stiam pe unde sa o apuc.

Si cu toate astea, o voce din interiorul meu parca imi spunea sa nu ma ingrijorez, caci va fi bine totul. Dar in acelasi timp simteam nevoia sa fac mai mult pentru mine, sa ma simt ajutata si sustinuta. Si, nu mi-am incalcat cuvantul, ci am apelat la specialisti care m-au ajutat sa imi recapat puterea atunci cand m-am simtit ratacita.

Nu m-am indoit nicio clipa de faptul ca investesc aiurea. Cel mai rau lucru este sa dai banii pe fel de fel de lucruri care nu-ti folosesc la nimic. In schimb, atunci cand platesti pentru tine, pentru binele tau, nu ai cum sa pierzi. Fiindca tu iti faci tie un bine imens. Despre asta este vorba. Sa dai pentru binele tau si sa nu te indoiesti nicio clipa de puterea ta, de ceea ce poti si  de ceea ce meriti. Sa lupti pana la capat pentru visurile tale adevarate!

Si sa ceri ajutorul mentorilor care te pot indruma in acea problema, in acea perioada a vietii tale. Este vorba de respect de sine si de dorinta de a ajunge si mai sus . Toti oamenii pe care eu ii stiu personal au luptat enorm pentru ei insisi si nu s-au victimizat nicio clipa.

Imagineaza-ti ca ai totul, dar tie iti lipseste o directie, un sens, iti lipseste capacitatea de a crede in tine cu adevarat, de a te adapta la situatii mai grele, de a face fata stresului si de a gestiona cu succes provocarile din viata ta. Ce faci daca nu ai parte de suficient de multa putere personala?

Ce faci daca te-ai plafonat si nu mai stii in ce directie sa o iei?

E necesar sa ai un mindset care sa iti pemita sa te misti asa cum vrei tu cu adevarat.

Cea mai mare problema a oamenilor este aceea ca se saboteaza constant pe ei insisi. Sunt primii care nu isi dau voie sa se ridice la un alt nivel in viata lor, din frici si temeri.

Asadar,  tu ce iti doresti pentru tine? Sa te sabotezi sau sa te ridici la urmatorul nivel in viata ta?

Daca esti gata sa te ridici la urmatorul nivel in viata ta, atunci lasa-mi un mesaj la contact@dianapirje.ro si pot fi ghidul tau care te va indruma spre cele mai inalte culmi ale succesului!

Te imbratisez,
Diana

Adauga un comentariu