Descopera-ti potentialul energetic – Webinar

Pentru ca mai este putin si 2020 se incheie, m-am gandit sa il incheiem intr-o energie speciala, chiar daca el nu a fost prea prietenos cu noi.

Astfel, va propun un eveniment special, un workshop despre descoperirea potentialului energetic, care va aduce constientizari si beneficii enorme in viata voastra.

Noi toate avem un potential imens, doar ca de multe ori trecem prin viata, iar acest potential ramane nedescoperit. De la energia noastra pleaca totul.

Si este vital pentru fiecare femeie sa stie cum anume se incarca de energie, cum se descarca, cum sa se protejeze energetic si cum sa nu se epuizeze.

Aceste intrebari mi-au fost adresate de-a lungul timpului si de asemenea si eu am cautat raspunsuri la ele. Am lucrat cu foarte multi specialisti, dintre care in prezent un trainer cu care lucrez pe cel mai inalt nivel de energie si vibratii.

De aceea, va propun sa ne descoperim potentialul energetic, pentru a fi capabile sa facem cat mai multe lucruri pentru noi si visurile noastre. Cand ne ajunge energia, reusim orice!

Ce vom face la workshop?

   🌟 Vom curata supararile, neacceptarile, si tot ceea ce ne consuma de energia vitala

  🌟 Vom descoperi ce anume ne incarca si ne descarca de energie

  🌟 Vom invata cum ne putem mentine energia sus pe parcursul unei zile ( inclusiv secrete de suplimente foarte eficiente) , dar si pe termen lung

 🌟 Energia in raport cu barbatul ( si cum putem mentine un echilibru sanatos intre a da si a primi)

 🌟 Veti vedea ce nivel energetic aveti si cum puteti sa il cresteti

Vor fi foarte multe informatii, practici, exercitii extrem de eficiente. Ceea ce am enumerat aici este doar o mica parte din ce vom face 😊

De aceea va astept cu drag sa va ridicati la alt nivel. ❤ Eu va garantez acest lucru. Eu deja am de 4 ori mai multa energie decat un om normal, iar acest lucru mi-l confirma toti clientii cu care lucrez. Starea lor se schimba complet dupa sedinta cu mine.

Va fi multa energie la webinar, care va schimba vieti. Depinde doar de voi cat de motivate sunteti.

Iar ca si bonus, veti avea inca un mini-webinar Cadou, in care vom face impreuna dorintele pentru anul viitor, dar si 40% reducere la setul complet de produse de pe site. 🎁

Pretul workshopului este doar 150 lei, cu toate bonusurile de mai sus incluse.
Este ultimul si cel mai puternic workshop de anul acesta, in care am sa dau tot ceea ce m-a ajutat pe mine pe deplin pana acum. 👑

Inscrierile se fac pe mail, la 📧 dpirje93@gmail.com , unde veti primi si toate detaliile legate de plata si desfasurarea workshopului.

Va astept cu drag sa treziti energia ascunsa in voi!  😍

Adauga un comentariu