Practica energetica de eliberarea sufletului

Buna, dragelor!

Vreau sa va arat un exercitiu si o practica minunata, pe care eu am facut-o si mi-am eliberat sufletul.

Este o practica foarte puternica, de eliberare a sufletului, pe linie transgenerationala. Stim foarte bine ca suntem legati de stramosii nostri pana la 7 generatii si mostenim de la ei foarte multe patternuri, visuri neimplinite, temeri chiar, de care e bine sa ne eliberam.

Sa ne eliberam si sa simtim ca putem sa zburam liberi, fara datorii, fara sa trebuiasca sa implinim visurile stramosilor nostri, fara sa ne mai agatam de suferinta si de trecut. E timpul sa face pace si sa mergem in liniste pe drumul nostru, nezbuciumati.

Sa incepem practica:

Imagineaza-ti un copac mare care are radacini foarte puternice. Se extind pe doua ramuri. Una este ramura de pe linia mamei, a doua este pe linia tatalui. La sursa fiecarei radacini, in valoare de intelepciune sunt detinatorii Evei.
Ramificatiile radacinilor sunt toti stramosii tai, pana la a saptea generatie. Simti ca esti o parte din acest intreg, si toti stramosii sunt parte din tine. Mediteaza, imaginandu-ti ca esti un copac mare cu radacini puternice, simtindu-te impreuna cu cei de la inceput, simtind cat de multa nevoie ai de ei.

Pronunta din inima ta:

” Ma iubesc” – de 3 ori.

„M-am iertat” – de 3 ori.

„Mama, iarta-ma!” – de 3 ori.

„Te iubesc, mama, si te iert” – de 3 ori.

„Tata, iarta-ma!” – de 3 ori.

„Te iubesc, tata, si te iert” – de 3 ori.

„Toti stramosii mei, iertati-ma, detinatori ai genului de pe linia mamei” – de 3 ori.

„Toti stramosii mei, iertati-ma, gardieni ai genului de pe linia paterna”- de 3 ori.

„Suntem un singur sange. Tu esti eu, eu sunt tu. Te vad. Te cunosc. Intotdeauna mi-am amintit de tine. Tu esti in moarte, eu sunt in viata. Tu esti in trecut, eu sunt in prezent” – de 3 ori.

„Va iubesc pe toti. Va iert pe toti. Va dau respectul meu. Va ofer loialitatea mea. Ma rog la Dumnezeu pentru noi toti. Doamne, salveaza-ma si salveaza-mi familia. O, Domnul meu! Inmulteste-mi familia precum stelele de pe cer, intinde-ti palma peste ea, salveaz-o de blestem, si arata-i milostivenia ta, Doamne! Slava Domnului, glorie pentru tine! ” – de 3 ori.

Lasa lumanarea sa arda pana la capat.
Simte cum se schimva sufletul tau.

 

 

Adauga un comentariu