Practica pentru Regina interioara

Buna, dragelor!

Astazi vreau sa va dau o practica puternica de la Larisa Renar, despre Regina interioara: cum o activam, cum ne dam seama daca este slaba si cum o facem puternica si de neinvins.

„Stiu ce vreau!”, asta este afirmatia femeii Regine.

Ce se intampla atunci cand Regina interioara sufera?

Apare acel sentiment de auto-indoiala, pierderea valorii si a demnitatii, incapacitatea de a spune „Nu!”, atunci cand este nevoie.
O femeie cu o Regina interioara slaba trage totul pe ea, nu poate delega si gestiona. Ea nu va deveni niciodata un supraveghetor stralucit pentru ca nu poate inspira, vedea strategia si misiunea.

Insa, acest lucru poate fi reparat. Incepe cu pasi mici.

Stai in oglinda, intinde-ti umerii, uita-te in ochii tai si citeste aceste afirmatii:

Sunt unica, unica, unica. Imi place fiecare trasatura a caracterului meu. Imi cunosc valoarea si, prin urmare, iau decizii in viata concentrandu-ma pe mine si nevoile mele. Stiu ce vreau, asa ca nu cedez la manipulare. Spun cu usurinta „Da” si „Nu” atunci cand este nevoie. Cu mandrie si demnitate merg pe drumul meu si obtin placere si satisfactie de la fiecare actiune pe care o comit. Nu ma descurajez, ma pot delecta si pot gasi ceva bun in fiecare zi. Am o putere interioara uriasa si prefer sa fiu moale si flexibila.

Am grija de mine si imi dezvolt atat trupul, cat si spiritul. Sunt libera, imprevizibila si cu curaj merg in indeplinirea dorintelor si visurilor mele. „

Cum te simti?

Dedica aceasta saptamana pentru a lucra cu Regina interioara si vezi rezultatele! Cu siguranta vor fi schimbari!

Succes, Regina mareata! 🙂

Adauga un comentariu