Reciprocitatea, cheia relatiilor fericite!

Buna, draga mea!
Poate ai mai auzit ca reciprocitatea este cheia relatiilor fericite, si aici ma refer nu doar la relatiile de cuplu, ci la toate relatiile noastre!
Atunci cand stim sa oferim, dar si sa primim, putem vorbi despre relatii echilibrate. In orice relatie este nevoie de un schimb, pentru a functiona armonios!
Iau ce am nevoie si ofer ceea ce ceilalti au nevoie de mine ( bineinteles, daca pot oferi acele lucruri).
Problema este atunci sau cand nu stim sa primim, sau cand nu stim/vrem sa oferim, deoarece va apararea frustrare si suparare ori din partea noastra, ori din partea celuilalt.
Asadar, ar fi minunat sa te intrebi ce poti face si cum poti face astfel incat sa descoperi cum anume poti fi cu adevarat fericita in relatiile tale. Ce poti da mai mult, cum anume poti cere mai mult, cum iti poti invinge frica de a crede ca nu meriti ori ca nu esti suficient de bun?
Tu poti si meriti totul, trebuie doar sa iti dai voie sa simti asta!
Un prim exercitiu ar fi acela de a scrie pe o foaie minim 10 motive pentru care tu meriti sa primesti tot ce este mai bun si valoros de la viata si de la ceilalti! Sunt sigura ca vei gasi!
Iar apoi, te-as ruga sa te gandesti ce anume ai tu de oferit celorlalti!
Care este contributia ta intr-o relatie de prietenie, de cuplu?
Fii sincera cu tine, ia-ti timp si scrie! Iti promit ca acest exercitiu va fi revelator pentru fericirea si implinirea ta!
Doar da-ti voie sa te descoperi pe tine cu adevarat si ce te face fericita pe deplin!
Cand tu iti simti puterea si plinatatea, vei vedea ca vei avea si ce sa oferi celor din jur!
Si, de asemenea, vei simti ca vei putea sa primesti ceea ce iti doresti, odatace ai descoperit ca esti o persoana plina de resurse, care are ce sa ofere din prea-plinul sau!
Pe linkul de mai jos te invit sa descoperi emisiunea in care am vorbit despre acest subiect superb, Reciprocitatea!
Si pentru ca stiu cat de multe femei au nevoie de aceasta eficienta si usurinta a relationarii, m-am gandit sa demarez pentru voi un proiect special, si anume 5 sedinte individuale cu fiecare in parte, in care sa discutam exact despre acest aspect.
  • Cum sa oferi reciprocitate in relatiile tale?
  • Cum sa inveti sa ceri?
  • Cum iti comunici nevoile si cum sa te faci usor inteleasa?
  • Diferenta intre nevoi si dependenta
  • Ce ai tu de oferit ( descoperim resursa interioara) si cum sa oferi fara sa iti pierzi puterea?
  • Relatii toxice si cum sa le eviti
  • Cum sa eviti oamenii egoisti
  • Cum sa fii fericita si implinita tu cu tine, fara sa mai cersesti atentie si iubire
Dupa aceste 5 sedinte, iti garantez ca te vei simti altfel!
Vei avea mult mai multa incredere in tine, iubire de sine, vei sti cum sa comunici si sa relationezi, vei simti ce inseamna cu adevarat reciprocitatea intr-o relatie, vei sti sa impui limite si granite ferme de interactiune cu ceilalti, fara sa te mai lasi folosita si fara sa te mai simti epuizata ca dai/faci totul si nu primesti nimic in schimb.
Practic, vei avea parte de un curs individual cu mine, in care vom identifica pe rand punctele tale forte, punctele slabe si vom lucra la ele, astfel incat tu sa te slefuiesti cu adevarat si sa simti ca traiesti viata la adevarata ta valoare!
Pretul cursului este de doar 650 lei ( pret de lansare – ulterior, cursul va fi 800 lei ), care include aceste 5 sedinte individuale plus cartea „Aripi de Feminitate ” cadou!
 *** Important! ***
Avand in vedere ca sedintele sunt inviduale si nu este un curs comun, de grup, numarul este limitat la 10 participante!

Sunt dispusa sa lucrez cu 10 femei care isi doresc sa evolueze din acest punct de vedere si sa treaca la alt nivel in existenta lor!

 

Vom face cate o sedinta pe saptamana, veti avea si cate o tema de facut in fiecare saptamana ( pentru rezultate maxime), iar eu voi monitoriza progresul vostru de la sedinta la sedinta, ghidandu-va in mod individual, in functie de stilul, personalitatea si temperamentul vostru – pentru a avea un super randament.
Din experienta va spun ca sedintele 1 la 1 sunt cele mai eficiente, iar eu insami am trecut prin tot ceea ce va dau in acest curs.
Asadar, abia astept sa va cunosc pe cele care va doriti sa va simtiti bine cu adevarat in pielea voastra si sa deveniti sigure pe voi si relationarea cu cei din jurul vostru!
  •  Sedintele vor incepe de saptamana viitoare, iar saptamana aceasta se fac inscrierile.
  • Pentru inscrieri, imi puteti da un mail la contact@dianapirje.ro , si vom stabili impreuna toate detaliile!
Alege sa fii tu creatoarea propriei tale vieti! Meriti!
Cu drag,
Diana

Adauga un comentariu