Workshop – Voi fi vreodata suficient de buna?

„Voi fi vreodata suficient de buna?”, este intrebarea pe care si-o pun foarte multe fete, poate chiar si tu…


Inca din copilarie ni se formeaza increderea si stima de sine, astfel ca, daca nu am plecat la drum in viata cu un bagaj sanatos, ajungem sa ne pierdem pe drum, sa nu avem resursele necesare pentru a visa, pentru a merge in directia lucrurilor pe care ni le dorim. Ajungem sa nu avem incredere deplina in noi, in fortele noastre, in ceea ce suntem si in ceea ce putem face.

Tocmai de aceea, la workshop, vom indentifica tiparul disfunctional pe care il ai, ce anume te impiedica sa ai entuziasm, pofta de viata, sa te simti sigura pe tine si puterile tale.

Vom lucra la increderea in tine, la stima de sine, vom afla secrete si solutii pentru a te simti mereu increzatoare, pentru a-ti ridica dispozitia si energia si pentru a simti ca zbori cu adevarat, ca o pasare maiastra.

Fiecare femeie s-a nascut cu acest potential, de a straluci si toate avem in interiorul nostru aceasta putere si aceasta capacitate! Nu e pacat sa te irosesti si sa traiesti mereu cu semne de intrebare, cu regrete sau cu dezamagiri? Din pacate, foarte multe femei traiesc asa, din neputinta de a schimba ceva in viata lor. Poate nu stiu cum sau poate simt ca e a greu. Si le inteleg.

Tocmai de aceea, am gandit acest workshop ca si un loc  sa ne putem deschide sufletele si sa vindecam ranile pe care le avem. Gata!

Destul am placut celorlalti, destul nu ne-am considerat capabile, destul am renuntat la noi, destul am ascultat de vocile din jur, ignorand vocea sufletului nostru.

E timpul sa faci mai mult pentru tine! E timpul sa scapi de temerile si blocajele care te tin pe loc!

Daca simti ca nu ai destula incredere in tine, daca te simti blocata si prinsa intr-un tipar familial disfunctional, sau daca simti ca vrei sa descoperi mai multe despre tine si stralucirea ta interioara, atunci acest workshop este pentru tine!

Te-ai nascut ca sa stralucesti si eu vreau sa iti arat cum poti face asta! 🙂

Workshopul va avea loc in data de 29 de martie, in Bucuresti, de la 18:00 la 21:00. Locatia urmeaza sa fie comunicata individual persoanelor care se inscrie. (va fi aleasa in functie de nr. de persoane)

Inscrieri: dpirje93@gmail.com
Pret promotional: 50 lei

Te astept cu drag,
Diana

Adauga un comentariu