Beauty at its best la Aesthete Organic Clinique

Buna, dragelor!

Bine va regasesc!
Stiti ca imi place tot ce tine de frumusete si ingrijire, asa ca am sa va spun in continuare ce am mai descoperit in materie de #beauty si ce va recomand.

De cateva luni, am inceput sa imi fac epilare definitiva la Aesthete Organic Clinique, prima clinica organica din Romania. Sincer, cred ca a fost si este cea mai buna decizie pe care am luat-o in materie de #beauty .

De ce spun asta? Pentru ca epilarea definitiva este ceva de care avem cu toate nevoie, este o procedura non-invaziva, care nu afecteaza pielea, dar care distruge in schimb radacina firului de par.

Cine nu isi doreste o piele mereu fina, indiferent de anotimp, si cine nu isi doreste sa scape pentru totdeauna de chinul epilariii cu ceara, dureroasa de fiecare data si incomoda ( trebuie sa lasi firul de par sa creasca ).

Gandindu-ma la toate aceste aspecte, am decis sa fac aceasta alegere, interesandu-ma totodata de servicii profesionale, care sa nu-mi afecteze sanatatea.

Luna trecuta am fost la a treia sedinta de epilat inghinal si mai am aproximativ 2 sedinte ( 5-6 sedinte sunt suficiente ).

Iti spun sincer, este foarte, foarte eficienta aceasta epilare definitiva. Bineinteles, depinde si unde este facuta si cu ce tip de laser. Aceasta clinica foloseste Laser Dioda 808, printre cele mai performante din lume in epilarea definitiva, asa ca am decis sa incerc.

Rezultatele se vad uimitor si abia astept sa va spun despre urmatoarele sedinte si cum decurg lucrurile.

Imi place enorm ca de fiecare data sunt servita cu un fresh de gref si portocale, presat la rece! 🙂

Va las sa analizati site-ul or, plin de oferte promotionale, la o calitate superioara:

https://aesthete.ro/

Va imbratisez si revin cu detalii si alte proceduri in materie de beauty care m-au cucerit!

Pana atunci, mergeti cu incredere la Aesthete  si incercati tratamentele pe care le au!

Cu drag,
Diana

Adauga un comentariu