Cum am inceput sa iubesc kick-boxing

Buna, dragele mele!

Vreau sa va spun ca sunt o iubitoare de provocari si lucruri noi, asa ca de data asta am sa va vorbesc despre cum am inceput sa iubesc kick-boxing-ul.

Mergand la Centrul Fericirii, un loc absolut minunat, Florin, antrenorul de acolo, mi-a propus acest tip de antrenament. Am zis Wow la inceput, pentru ca as fi crezut ca e foarte dificil! Insa, cu rabdare si dedicare, chiar pot sa spun ca am invatat multe miscari.

Ce imi place cel mai mult este ca iti lucreaza tot corpul. In timpul unui astfel de antrenament, toti muschii tai sunt antrenati, astfel ca nu mai e nevoie sa lucrezi izolat. Mai mult decat atat, am realizat cat de benefic este pentru intreg sistemul nervos, intrucat descarca stresul.

Chiar nu ma gandeam sa imi placa atat de tare si mai ales, sa ajung sa ma si pricep. 🙈

Va recomand din suflet sa incercati, fiindca beneficiile sunt enorme.

Ceea ce trebuie sa subliniez insa este faptul ca, conteaza enorm antrenorul pe care il ai si felul in care iti explica. La mine totul a fost amuzant, nimic fortat sau impus, de fiecare data repetam miscarile ca sa ajung sa le execut cum trebuie si implicit, eram constienta ca se poate mai bine, dar m-am simtit motivata sa continui.

Initial, credeam ca este un sport complet barbatesc, care nu are nicio legatura cu feminitatea, insa nu este deloc asa.

Kick-boxing-ul este un sport care te face in primul rand o persoana mai puternica, te provoaca sa iti depasesti limitele, iti creste increderea in tine si iti creeaza un mindset sanatos, de luptator si invingator.

Mie imi place foarte mult, mai ales ca am vazut atatea beneficii din toate punctele de vedere.

Niciodata nu pot sa recomand ceva ce eu nu am incercat, deci pot din tot sufletul sa va recomand Kick-boxing la Centrul Fericirii, cu Florin.

Intrati pe site, www.centrulfericirii.ro, faceti-va programare si va promit ca veti avea parte de o experienta fantastica. Intreg locul este absolut minunat, de la masaje, tratamente faciale si corporale si pana la intreaga atmosfera de acolo. Eu plec de fiecare data fericita si cu zambetul pe buze! 😊

Va pup, fiindca am plecat la un alt antrenament si abia astept sa-mi spuneti daca ati incercat kick-boxing sau alte tratamente minunate!

Sa aveti o zi minunata,

Diana

 

Adauga un comentariu