Descopera produsele Diana Pîrje create cu dragoste pentru tine!

  1. Cartea „Aripi de Feminitate”

Cartea reprezintă un manual practic de dezvoltare personală pentru femei, ce cuprinde atât teorie, dar și exerciții, practici și meditații, cu ajutorul cărora vei face primii pași spre evoluția ta că femeie.
Dezghețarea feminității se face treptat…urmând că peste ani de practică să devină un stil de viață! Însă cea mai bună veste este că poți începe acest proces chiar acum! Am schițat acest manual ca fiind cel mai bun punct de plecare în transformarea ta, care te va ajuta să descoperi secretele fericirii și ale feminitătii adevărate.

https://www.dianapirje.ro/despre-carte/

2) Cartonasele cu afirmatii pozitive

Aceste cartonașe cu afirmații pozitive în număr de 30, conțîn afirmații pozitive și conștiente, care te vor ajuta să îți începi ziua într-o energie specială! Atragi ceea ce ești, astfel că aceste minunate mesaje te vor însoți să fii cea mai bună varianta a ta de femeie!

Carduri de feminitate - cartonase cu afirmatii pozitive

https://www.dianapirje.ro/product/cartonase-cu-afirmatii-pozitive/

3) Sarea de baie „Divine Beauty by Diana” si lumânarea magică încărcată cu vibrații de lumină

Lasă-te învăluită de miresme sublime, în timp ce te bucuri de o baie parfumată și plină de relaxare. Sarea de baie 100% naturală detoxifiaza corpul, conținând 3 tipuri de săruri naturale ( Epsom, sare de Himalaya, sare de mare) și uleiuri esențiale naturale, iar lumânarea din ceară naturală acompaniază acest ritual, astfel încât vei avea propriul SPA chiar la tine acasă.

Set sare de baie si lumanare magica

https://www.dianapirje.ro/product/set-sare-de-baie-si-lumanare-magica/

Toate produsele sunt create cu dragoste, oferindu-ți inspirație, bucurie, iubire și multe revelații! 🙂
Se pot comanda de pe acest link:

https://www.dianapirje.ro/shop/